Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Web programlamayı öğrenmek için
Sayın forum üyeleri! 53 yaşındayım, fizik öğretmeni olarak çalışıyorum. Bilgisayarlara her zaman ilgi duymuşumdur, ancak temel becerilerin ötesine geçemedim. Şu anda öğrencilerim için interaktif fizik deneyleri içeren bir eğitim sitesi oluşturma fikrim var. Bu yaşta web programlamayı öğrenmek için geç mi? Değilse, teknik bilgisi olmayan yaşlılar için uygun kurslar nerede bulabilirim? Açıklamaların anlaşılır ve çok hızlı olmaması önemli.
Reply
İyi günler! Yeni bir şey öğrenmek için asla geç değildir. Ben programcı değilim, ama geçenlerde sosyal medyada gezinirken bir programlama eğitim platformunun reklamını gördüm. Sanırım, farklı zorluk seviyelerinde kurslar sunuyorlardı, deneyimsiz yeni başlayanlar için de dahil. Ayrıntıları hatırlamıyorum, ama adı aklımda kaldı. İşte linkleri bu olmalı: https://robotdreams.com.tr/course. Belki orada web geliştirme ile ilgili uygun bir kurs bulabilirsiniz. Kendi başınıza web sitesini inceleyin, eğitim programlarını, yöntemlerini, ders programını ve diğer önemli detayları öğrenin. Her kursun ayrıntılı bir açıklaması var, böylece sizin amaçlarınıza uygun olup olmadığını değerlendirebilirsiniz.
Reply

[-]
Quick Reply

Human Verification
Please tick the checkbox that you see below. This process is used to prevent automated spam bots.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Vidinli.net Shopping Platform